Automatisering

Beter Management verkoopt bewust geen “automatisering” maar helpt u wel bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.

Er zijn te veel bedrijven waar de automatisering niet aansluit op de eisen en wensen van het bedrijf. Dit kost ondernemers erg veel geld

Omdat oplossingen vaak veel te snel direct in de richting van techniek en software-pakketten worden gezocht, worden er vaak onsamenhangende deeloplossingen gecreëerd. Ook lopen grotere automatiseringsprojecten regelmatig slecht af.

Beter Management kan u helpen deze geldverslindende trajecten te voorkomen en daarmee heel veel geld voor u besparen.
Dit kan omdat Beter Management zich richt op de organisatie, de medewerkers en hun behoeften, niet op de mogelijkheden en onmogelijkheden van een automatiseringsproduct.

 

De organisatie en de medewerkers dienen altijd centraal te staan.

De bedrijfsprocessen moeten in kaart worden gebracht. Daar waar nodig dienen ze verbeterd te worden. Vanuit deze processen kan een goed onderbouwde automatiseringsbehoefte worden uitgewerkt.
Automatisering moet altijd als een stuk gereedschap aan de organisatie worden aangeboden en zal zoveel mogelijk moeten aansluiten aan de behoefte van de medewerkers en de efficiënte bedrijfsprocessen.